blog-y-notícias-del-centro-de-día-Al·legrare-en-Horta-Guinardó

Projecte Long-Remi coordina la Fundació Salut i Envelliment UAB

Proyecto-Long-Remi-coordina-la-Fundació-Salut-i-Envelliment-UAB
 

El centre de dia Al.legrare comença les sessions de reminiscència del projecte Long-Remi que coordina la Fundació Salut i Envelliment UAB.

S.enmarca dins el projecte “Promoció d.una longevitat saludable a Espanya i Portugal mitjançant el desenvolupament d.una aplicació tecnológica de suport a la teràpia de reminiscència basada en el patrimoni cultural immaterial”, financiar per la convocatòria de treballes d’I+D+I sobre longevitat en fase de demostración de la Fundació General CSIC.

Projecte liderat per la UPC.

Comparteix aquesta notícia a les teves xarxes socials:

Més Notícies del Centre de dia Al·legrare

foto-parque-01

Passejades per la Plaça Guinardó

Tot i que aquesta etapa de la vida pot estar associada a una disminució de la mobilitat i l’energia, caminar a l’aire lliure en un entorn natural pot tenir un impacte positiu en la salut física, emocional i social de la gent gran.

Llegir més
Bilingüismo y rendimiento congnitivo(1)

Bilingüisme i rendiment congnitiu

Diversos estudis han demostrat que el bilingüisme influeix en la reserva cognitiva fins al punt de endarrerir fins a quatre anys l’aparició de la demència, però la majoria d’aquests estudis se centren en la comparació entre persones bilingües i monolingües, sense diferenciar el moment de adquisició de la segona llengua.

Llegir més