Nota legal

En compliment de la Llei 34/2002 de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s’indiquen a continuació les dades de l’empresa:

Centre de dia Al·legrare

Carre de L’Agregació 36
08041 Barcelona
TELF: 93 435 36 84
Email: info@alegrare.es

Propietat Intel·lectual

El codi font, dissenys gràfics i software, textos, informació i contingut de la web https://www.alegrare.es estan protegits per la legislació espanyola sobre drets en Propietat Intel.lectual, i no es permet la reproducció i / o publicació total o parcial ni difusió sense el permís previ i per escrit de Centre de dia Al·legrare.

Centre de dia Al·legrare vetllarà pel compliment i la utilització dels continguts, exercint les accions civils i penals que corresponguin en cas d’infracció.

Protecció de Dades de caràcter personal

Sobre la base de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal Centre de dia Al·legrare informa que les dades rebudes són tractats amb l’exclusiva finalitat de la gestió del servei contractat i incorporades a la nostra base de dades.

L’usuari podrà en tot moment exercir el seu dret d’accés, rectificació i cancel.lació i oposar-se al tractament de les seves dades

Responsabilitats

Centre de dia Al·legrare es reserva el dret de poder modificar, sense previ avís, la informació, presentació i configuració del web.

Centre de dia Al·legrare no es responsabilitza dels virus que tinguin una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts.

Centre de dia Al·legrare es compromet a no publicar publicitat enganyosa.

Coneix també el nostre centre de dia a Sarrià – Gràcia

Todos los derechos reservados 2022 © Centro de día Al·legrare