blog-y-notícias-del-centro-de-día-Al·legrare-en-Horta-Guinardó

Intercanvi generacional

Al Centre de dia hem realitzat una jornada de “INTERCANVI GENERACIONAL” el nostre objectiu és aportar el nostre granet de sorra en aquest meravellós projecte. És molt important compartir experiències i vivències entre generacions per alimentar i enfocar millor el nostre futur. Per a ambdues parts és una bonica experiència i que inculca a la joventut nous i enriquidors valors de vida.
intercambio generacional en el centro de dia-01
intercambio generacional en el centro de dia-02-

Comparteix aquesta notícia a les teves xarxes socials:

Més Notícies del Centre de dia Al·legrare

Bilingüismo y rendimiento congnitivo(1)

Bilingüisme i rendiment congnitiu

Diversos estudis han demostrat que el bilingüisme influeix en la reserva cognitiva fins al punt de endarrerir fins a quatre anys l’aparició de la demència, però la majoria d’aquests estudis se centren en la comparació entre persones bilingües i monolingües, sense diferenciar el moment de adquisició de la segona llengua.

Llegir més
Proyecto-Long-Remi-coordina-la-Fundació-Salut-i-Envelliment-UAB

Projecte Long-Remi coordina la Fundació Salut i Envelliment UAB

S’enmarca dins el projecte “Promoció d.una longevitat saludable a Espanya i Portugal mitjançant el desenvolupament d’una aplicació tecnológica de suport a la teràpia de reminiscència basada en el patrimoni cultural immaterial”, financiar per la convocatòria de treballes d’I+D+I sobre longevitat en fase de demostración de la Fundació General CSIC.

Llegir més

Coneix també el nostre centre de dia a Sarrià – Gràcia

Todos los derechos reservados 2022 © Centro de día Al·legrare