blog-y-notícias-del-centro-de-día-Al·legrare-en-Horta-Guinardó

Festa de Carnaval al Centre de dia

centro de dia alegrare carnaval 04

En general, les festes de carnestoltes són esdeveniments plens de colorit, alegria i diversió. Poden incloure música, ball, disfresses, jocs i menjar típic. En un centre de dia, és possible que es planifiquin activitats específiques per als membres, com ara manualitats per fer màscares o disfresses, una competència de disfresses, jocs de carnaval adaptats a les seves necessitats i habilitats, i un berenar especial.

centro de dia alegrare carnaval 03

A més, és possible que s’involucri els membres en la planificació i organització de la festa, cosa que pot ajudar a fomentar un sentit de comunitat i connexió. Els cuidadors i voluntaris poden unir-se a la diversió, cosa que ajuda a crear un ambient festiu i de suport.

centro de dia alegrare carnaval 02

En resum, una festa de carnestoltes en un centre de dia pot ser una oportunitat emocionant per als membres de la comunitat de celebrar junts, gaudir d’activitats divertides i connectar amb altres.

centro de dia alegrare carnaval 01

Comparteix aquesta notícia a les teves xarxes socials:

Més Notícies del Centre de dia Al·legrare

foto-parque-01

Passejades per la Plaça Guinardó

Tot i que aquesta etapa de la vida pot estar associada a una disminució de la mobilitat i l’energia, caminar a l’aire lliure en un entorn natural pot tenir un impacte positiu en la salut física, emocional i social de la gent gran.

Llegir més
Bilingüismo y rendimiento congnitivo(1)

Bilingüisme i rendiment congnitiu

Diversos estudis han demostrat que el bilingüisme influeix en la reserva cognitiva fins al punt de endarrerir fins a quatre anys l’aparició de la demència, però la majoria d’aquests estudis se centren en la comparació entre persones bilingües i monolingües, sense diferenciar el moment de adquisició de la segona llengua.

Llegir més