blog-y-notícias-del-centro-de-día-Al·legrare-en-Horta-Guinardó

Festa de Carnaval al Centre de dia

Carnaval centro de dia Alegrare

En general, les festes de carnestoltes són esdeveniments plens de colorit, alegria i diversió. Poden incloure música, ball, disfresses, jocs i menjar típic. En un centre de dia, és possible que es planifiquin activitats específiques per als membres, com ara manualitats per fer màscares o disfresses, una competència de disfresses, jocs de carnaval adaptats a les seves necessitats i habilitats, i un berenar especial.

A més, és possible que s’involucri els membres en la planificació i organització de la festa, cosa que pot ajudar a fomentar un sentit de comunitat i connexió. Els cuidadors i voluntaris poden unir-se a la diversió, cosa que ajuda a crear un ambient festiu i de suport.

En resum, una festa de carnestoltes en un centre de dia pot ser una oportunitat emocionant per als membres de la comunitat de celebrar junts, gaudir d’activitats divertides i connectar amb altres.

Comparteix aquesta notícia a les teves xarxes socials:

Més Notícies del Centre de dia Al·legrare

Bilingüismo y rendimiento congnitivo(1)

Bilingüisme i rendiment congnitiu

Diversos estudis han demostrat que el bilingüisme influeix en la reserva cognitiva fins al punt de endarrerir fins a quatre anys l’aparició de la demència, però la majoria d’aquests estudis se centren en la comparació entre persones bilingües i monolingües, sense diferenciar el moment de adquisició de la segona llengua.

Llegir més
Proyecto-Long-Remi-coordina-la-Fundació-Salut-i-Envelliment-UAB

Projecte Long-Remi coordina la Fundació Salut i Envelliment UAB

S’enmarca dins el projecte “Promoció d.una longevitat saludable a Espanya i Portugal mitjançant el desenvolupament d’una aplicació tecnológica de suport a la teràpia de reminiscència basada en el patrimoni cultural immaterial”, financiar per la convocatòria de treballes d’I+D+I sobre longevitat en fase de demostración de la Fundació General CSIC.

Llegir més

Coneix també el nostre centre de dia a Sarrià – Gràcia

Todos los derechos reservados 2022 © Centro de día Al·legrare