blog-i-notícias-del-centre-de-dia-Al·legrare-en-Horta-Guinardó

Volem millorar amb tu dia a dia.
Troba en aquesta secció notícies rellevants sobre l’atenció a la gent gran i els esdeveniments que realitzem al nostre Centre de dia Al·legrare d’Horta Guinardó a Barcelona. Comparteix-les a les teves xarxes socials

intercambio generacional en el centro de dia-01
Centre de dia Al·legrare
admin

Intercanvi generacional

Al Centre de dia hem realitzat una jornada de “INTERCANVI GENERACIONAL” el nostre objectiu és aportar el nostre granet de sorra en aquest meravellós projecte.

Llegir més »
alegrare-01
Centre de dia Al·legrare
admin

Nadal al nostre centre de dia Al·legrare

Al nostre centre de dia Al·legrare volem celebrar el Nadal i repirar aquest esperit de Pau i Amor que aquesta època omple els nostres cors. Et desitgem un Bon Nadal per a tu i tots els teus éssers estimats!

Llegir més »
Bilingüismo y rendimiento congnitivo(1)
Centre de dia Al·legrare
admin

Bilingüisme i rendiment congnitiu

Diversos estudis han demostrat que el bilingüisme influeix en la reserva cognitiva fins al punt de endarrerir fins a quatre anys l’aparició de la demència, però la majoria d’aquests estudis se centren en la comparació entre persones bilingües i monolingües, sense diferenciar el moment de adquisició de la segona llengua.

Llegir més »
Proyecto-Long-Remi-coordina-la-Fundació-Salut-i-Envelliment-UAB
Centre de dia Al·legrare
admin

Projecte Long-Remi coordina la Fundació Salut i Envelliment UAB

S’enmarca dins el projecte “Promoció d.una longevitat saludable a Espanya i Portugal mitjançant el desenvolupament d’una aplicació tecnológica de suport a la teràpia de reminiscència basada en el patrimoni cultural immaterial”, financiar per la convocatòria de treballes d’I+D+I sobre longevitat en fase de demostración de la Fundació General CSIC.

Llegir més »