blog-i-notícias-del-centre-de-dia-Al·legrare-en-Horta-Guinardó

Volem millorar amb tu dia a dia.
Troba en aquesta secció notícies rellevants sobre l’atenció a la gent gran i els esdeveniments que realitzem al nostre Centre de dia Al·legrare d’Horta Guinardó a Barcelona. Comparteix-les a les teves xarxes socials

foto-parque-01
admin

Passejades per la Plaça Guinardó

Tot i que aquesta etapa de la vida pot estar associada a una disminució de la mobilitat i l’energia, caminar a l’aire lliure en un entorn natural pot tenir un impacte positiu en la salut física, emocional i social de la gent gran.

intercambio generacional en el centro de dia-01
admin

Intercanvi generacional

Al Centre de dia hem realitzat una jornada de “INTERCANVI GENERACIONAL” el nostre objectiu és aportar el nostre granet de sorra en aquest meravellós projecte.

alegrare-01
admin

Nadal al nostre centre de dia Al·legrare

Al nostre centre de dia Al·legrare volem celebrar el Nadal i repirar aquest esperit de Pau i Amor que aquesta època omple els nostres cors. Et desitgem un Bon Nadal per a tu i tots els teus éssers estimats!

Bilingüismo y rendimiento congnitivo(1)
admin

Bilingüisme i rendiment congnitiu

Diversos estudis han demostrat que el bilingüisme influeix en la reserva cognitiva fins al punt de endarrerir fins a quatre anys l’aparició de la demència, però la majoria d’aquests estudis se centren en la comparació entre persones bilingües i monolingües, sense diferenciar el moment de adquisició de la segona llengua.